ILEANA ADRIANA STAN -  SPIOANĂ, SCRIITOARE ȘI REFORMATOARE  

Fifth Avenue, New York

Sunt un ofițer de contraspionaj economic din SRI cu gradul de căpitan. M-am născut în ziua de 7 iulie 1973 în București într-o familie mixtă (evrei-români). 
Am absolvit Universitatea din București - Facultatea de Geografie în 1996 și m-am angajat imediat la SRI. Motivele retragerii din 2004 nu sunt importante Am crezut că e suficient. 
Am devenit scriitore datorită unui Pariu și a excursiilor mele în 50 de țări din Europa, Asia, Africa, America de Sud și Caraibe Am pariat pe globalizarea iudaismului progresist în două decenii. 
Am colaborat cu scriitorul Pavel Corutz în perioada 2006-2008 deoarece crede în Dumnezeu, a scris că Biblia e operă umană și a apărat Securitatea. Nu suntem rude, doar buni prieteni. Eu sunt fiica Generalului locotenent Gheorghe Ioan Stan, fost consilier personal al Ministrului Economiei și Comerțului, domnul Dan Ioan Popescu. El este evreu după Halacha. 
M-am separat de scriitorul Pavel Corutz deoarece el nu suportă sioniștii, iar generali precum Meir Dagan sunt sufletul meu. Mai mult decât mentori. El trebuie considerat muza mea inspiratoare și dragostea vieții mele. Un luptător perfect și un adevărat bărbat.  

Ileana Adriana Stan