Yolanda - Reuven relationship  

"Am alergat după ea ca un nebun în Tel Aviv"

" O s-o ucid dacă mă căsătoresc cu ea. Reprezintă tot ce urăsc mai mult pe lumea asta."

"Păpuşa mea care m-ai făcut bărbat"

"Yolanda, vrei să fii soţia mea?"

"Yolanda, ne vom căsători la Beit Daniel în Tel Aviv."

"Umblai după extraterestre prin Tel Aviv? Nu ştiai că ăştia sunt duşmanii?"  
Azazel, regele demonilor, către Reuven

"Căutam o aventură." 


Reuven Meir s-a îndrăgostit de Yolanda Wolf atunci când aceasta avea 32 de ani. El a admirat-o printr-o cameră de supraveghere plasată în apartamentul ei de hotel din Israel de agenţii Mossad. 
El avea 60 de ani, era căsătorit cu o femeie pe care nu o mai iubea, avea trei copii şi devenise homosexual pasiv. Avea ca parteneri activi pe subalternul său din Mossad şi pe un rabin. . 
Fata a fost medicamentul care l-a vindecat de homosexualitate. Planifica o căsătorie grandioasă la sinagoga progresistă Beit Daniel după moartea soţiei sale, dar Azazel, regele demonilor şi şeful său ocult, i-a interzis să aibă relaţii cu extratereştrii civilizaţi. Fata descinde din neamul lui Zaris, Comandantul primei expediţii extraterestre de colonizare a acestei planete. Iar Reuven este satanist. Sataniştii sunt atei înveteraţi, dedaţi plăcerilor senzuale şi îmbogăţirii.  Ei semnează un jurământ cu propriul sânge. Reuven şi-a părăsit astfel iubita după o pasiune de zece ani. I-a dat ca un cadou de despărţire o cumplită lovitură psihotrnică care i-a afectat grav vederea. Fata nu ştie dacă mai este în viaţă. E grav bolnav de cancer la plămâni. Zamolxe, Comandantul expediţiei extraterestre vegano-alcore de civilizare a Geei, i-a propus vindecarea cu condiţia căsătoriei cu fata, dar el a refuzat. Preferă să se bazeze pe transplant decât să datoreze ceva extratereştrilor.